Select your Top Menu from wp menus

Tanara din R.Moldova, victima a unei altercatii nocturne la Iasi

O tânără din Republica Moldova în vârstă de 20 de ani a fost rănită într-un club de noapte din Iaşi, România. Potrivit presei române, tânăra a fost împuşcată accidental de un tânăr, cu un pistol cu gloanţe de cauciuc.

Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din primele cercetări efectuate de către poliţia română, rezultă că scandalul a fost declanşat de un tânăr de 26 de ani. Acesta era supărat că o fată, în vârstă de 25 de ani, nu a răspuns avansurilor sale. În apărarea acesteia a sărit un prieten, în vârstă de 23 de ani.

Astfel, tânărul a scos un pistol cu bile din cauciuc atât în bar, cât şi afară. În urma incidentului au suferit diverse leziuni şapte persoane, respectiv patru agenţi de pază, agresorul, o tânără din anturajul acestora, precum şi o fată de 20 ani, din Republica Moldova, care se afla în zonă.

Moldoveanca precum şi celelalte victime au fost internate în spital. Deocamdată nu se cunoaşte starea de sănătate a acestora.

Pentru liniştirea spiritelor a fost nevoie de intervenţia în forţă a trei patrule de poliţişti şi a unui echipaj al Serviciului de Intervenţie Rapidă din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

sursa: 24Hmd.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanara-din-r-moldopva-victima-a-unei-altercatii-nocturne-la-iasi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19