Select your Top Menu from wp menus

Tânar suspectat de afaceri cu droguri, reţinut si deposedat de un cuţit ameninţator VIDEO

Poliția a reținut un membru al lumii criminale, suspectat de trafic ilicit de substanțe narcotice

 Ofițerii Comisariatului de poliție Rîșcani,  în conlucrare cu cei de la BDPS „Fulger,  au reținut, la 17 octombrie 2012, un membrul al lumii criminale, alias „Znaga”, aflat în căutare pentru producerea, prepararea și păstrarea substanțelor narcotice.

În timpul reţinerii, care a avut loc  în fața unui bar din orașul Rîșcani, suspectul a încercat să fugă,  opunînd rezistenţă, amenințînd colaboratorii de poliție cu un cuțit ce-l deținea. Suspectul a fost imobilizat de către oamenii legii și condus l-a Comisariatul de poliție Rîșcani.

Tînărul, în vîrstă de 20 de ani, locuitor al orașului  Rîșcani,  a fost anterior judecat pentru furturi din apartamente în proporții deosebit de mari, noteaza Centrul de Presa al MAI.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanar-suspectat-de-afaceri-cu-droguri-retinut-si-deposedat-de-un-cutit-amenintator-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19