Select your Top Menu from wp menus

Tanar si neobosit: in 10 zile a incercat sa treaca ilicit frontiera de 3 ori

Un moldovean , în vârstă de 24 de ani,   timp de zece zile  trei tentative de trecere ilegală a frontierei de stat, în trei puncte de trecere diferite.

 A încercat să treacă înot Prutul de două ori, prin punctul de trecere Cahul, apoi Giurgiuleşti, dar a fost reţinut. A treia oară acesta a avut o idee mai ingenioasă şi a încercat să convingă un şofer de tir cu destinaţia Turcia să-l transporte pe ascuns.

Acesta a fost reţinut în timp ce ducea tratative cu şoferul de TIR, în punctul de trecere “Leuşeni”.

Asupra  barbatului au fost găsite doar actele de identitate. Pentru tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, tanarul  din Copceac a fost transmis Comisariatului de Poliţie Hânceşti.

sursa:24Hmd.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanar-sitanar-si-neobosit-in-10-zile-3-incercari-de-trecere-ilicita-a-frontierei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19