Select your Top Menu from wp menus

Tanăr poliţist din Orhei, reţinut cu spagă in sumă de 200 de euro

Serviciile specializate ale MAI au reținut un angajat al Comisariatului de Poliție Orhei, în timp ce lua mită.

Un ofițer operativ de sector, din cadrul Comisariatului de Poliție Orhei a fost reținut în flagrant, în timp ce primea suma de 200 de euro  de la un cetățean, pentru a mușamaliza un caz de huliganism.

Locotenentul major de poliție reţinut este născut în anul 1987 și lucrează în cadrul MAI de 4 ani. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, în baza art. 324, al. 2, lit. c) a Codului penal – „Corupere pasivă”. Dacă acesta va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu amendă de la 1.000 la 3.000 u.c.

Operațiunea a fost pregătită de către ofițerii Direcției Investigare și Securitate Internă a Ministerului de Interne și derulată în comun cu angajații Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției și Procuratura Anticorupție, anunta Centrul de presă al DP  MAI.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanar-politist-din-orhei-retinut-cu-spaga-in-suma-de-200-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19