Select your Top Menu from wp menus

Tanăr originar din Orhei,  FAVORIT la concursul „Britain’s got talent”/VIDEO

Presa internaţională care urmăreşte evoluările din cadrul concursului „Britain’s got talent”, scrie despre un concurent care s-a remarcat printr-un număr extrem de periculos. Este vorba despre Alex Magala, un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar din Orhei.

Alex Magala a ajuns în finală Britain’s Got Talent și este considerat unul dintre favoriții la câștigarea concursului. Tânărul a devenit erou al unei premiere pentru acest concurs în Marea Britanie.

În numărul pe care l-a prezentat, acesta a înghițit o sabie, iar apoi a stat suspendat în aer ținâdu-se doar cu dinții de ea. În timpul prestației sale pe ecran a apărut avertismentul „Nu încercați asta acasă”.

alex magala, express.co.ukDin cauza numărului extrem de periculos pe care l-a realizat în cadrul semifinalelor, transmise live, prestația sa a fost înregistrată, deoarece organizatorilor le-a fost teamă de o tragedie în direct.

Potrivit presei britanice, chiar dacă Alex Magala i-a asigurat că poate să evolueze și live fără nicio problemă, acest lucru nu a fost acceptat de către postul de televiziune care transmite acest show în Marea Britanie.

Alexandr Magala este  este primul moldovean, care ajunge în marea finală la Britain’s Got Talent. Tânărul orheian locuieşte în prezent în SUA şi, datorită acrobaţiilor executate concomitent cu înghiţirea sabiei, a făcut furori la mai multe show-uri şi concursuri din diferite ţări ale lumii.