Select your Top Menu from wp menus

Tânăr din Orhei reţinut de poliţie pentru că a venit să susţină BAC-ul în locul altei persoane

Un tânăr din Orhei a fost reţinut  pentru că a încercat să susţină examenul de BAC la matematică, în locul unei alte persoane. Ofiţerii Direcţiei operaţiuni speciale (DOS) al IGP al MAI DOS au identificat un suspect în vîrstă de 19 ani, originar din orasul Orhei care pretindea că are un nivel avansat de pregătire şi cunoştinţe în matematică şi oferea „servicii” de susținere a examenelor.

Anterior,  oamenii legii au verificat informaţia potrivit căreia, în municipiul Chişinău, se prestează „servicii” de susţinere a examenelor de bacalaureat  contra sumei de 500 EUR de către o persoană cu  cunoştinţe avansate în anumite domenii. In acest scop chiar fiind utilizate  acte de identitate  cu fotografii  şi date de identitate ale restanţierului-client.

Potrivit informaţiilor operative, unul din clienţi este  absolvent al unui liceu din capitală şi restanţier la bacalaureat, la obiectul „Matematică”. Astazi, in locul acestuia la examenul de matematica s-a prezentat o alta persoana  cu buletin de identitate fals. Dar, după susţinerea acestui examen, chiar la ieşirea din sala,  ofiţerii DOS l-au reţinut pe suspect, care ar fi un tânăr din Orhei.

Acum, se incearca stabilirea altor episoade de sustinere frauduloasa  de catre orheian  a examenelor,  precum şi a modului  în care s-au falsificat actele de identitate şi  a complicilor la aceste  infracţiuni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanar-din-orhei-retinut-de-politie-pentru-ca-a-venit-sa-sustina-bac-ul-in-locul-altei-persoane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19