Select your Top Menu from wp menus

Tânăr condamnat după ce și-a șantajat partenera cu publicarea imaginilor intime cu ea

Un tânăr de 26 de ani din capitală a fost condamnat de către Judecătoria Chișinău la opt ani de închisoare după ce și-a șantajat partenera, pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare, că va publica pe internet imagini intime cu ea dacă refuza să-i ofere bani.

Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale, citat de IPN, se spune că tinerii au făcut cunoștință pe rețelele de socializare, după care și-au dat întâlnire și au petrecut într-o atmosferă intimă. Tânărul și-a fotografiat partenera, în vârstă de 23 de ani, în ipostaze intime, chiar dacă aceasta și-a exprimat dezacordul.

Sub pretextul că trebuie să plătească o amendă pentru condus în stare de ebrietate, a doua zi bărbatul a sunat-o pe fată pentru a-i cere bani. Fata i-ar fi dat de câteva ori câte 2-3 mii de lei, dar și un inel. Atunci când a refuzat să-i dea și lănțișorul de aur, acesta a amenințat-o că va publica pe rețelele de socializare fotografiile în ipostaze intime.

Tânăra, care a înregistrat discuțiile telefonice cu amenințări, a anunțat autoritățile. Oamenii legii l-au reținut pe făptaș într-un local din Chișinău în momentul în care i-a fost transmisă suma de 4000 de lei, pe care a cerut-o ultima dată. Acesta s-a aflat în arest până la pronunțarea sentinței de către prima instanță.

Anterior acesta a mai fost condamnat și pentru jaf


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tanar-condamnat-dupa-ce-si-a-santajat-partenera-cu-publicarea-imaginilor-intime-cu-ea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19