Select your Top Menu from wp menus

Tâlhărie la Ocolul Silvic din Teleșeu: Paznicul – bătut şi imobilizat, seiful – spart

Noaptea trecută a fost una neagră pentru paznicul Ocoluui Silvic din satul Teleșeu. Doi indivizi cu fețele acoperite l-au agresat şi l-au imobilizat, după care au sustras banii din seiful aflat în sediul întreprinderii.

Atacul tâlhăresc a avut loc în jurul orei 22. Paznicul, în vârstă de 54 de ani,  a auzit zgomote la uşa de la intrare, iar când a ieşit să vadă ce se întâmplă, a fost agresat de către două persoane necunoscute. Cei doi l-au bătut şi l-au legat, lăsându-l aşa peste noapte.

Paznicul  a fost găsit abia dimineaţa de către directorul Ocolului Silvic, care a mai descoperit că  din seiful spart lipsesc 2500 de lei. Potrivit Ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, victimei atacului i-a fost acordată asistenta medicală , dar leziunile pe care le-a suferit nu sunt grave.  

Poliţia investigheaza cazul, pentru a-i identifica și reține pe autorii faptei care este calificată ca tâlhărie şi care este pedepsită cu 6 până la 10 ani de puscărie. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/talharie-la-ocolul-silvic-din-teleseu-paznicul-batut-si-imobilizat-seiful-spart/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19