Select your Top Menu from wp menus

Tablou PICTAT de Adolf HITLER, scos la LICITATIE contra 100000 Euro

Un tablou pictat in 1913 de Adolf Hitler (1889-1945) a fost scos la licitatie in Slovacia, la un pret de pornire de 10.000 de euro, a anuntat casa de licitatii Darte. Tabloul cu dimensiuni de 60 x 48 cm este un peisaj marin, într-o noapte cu luna plina.

„Patru persoane participa la aceasta licitatie”, care se desfasoara online, a spus proprietarul Darte, Jaroslav Krajnak.

„Tabloul a fost scos la licitatie de familia unui pictor slovac ce s-a întalnit, probabil, personal cu Hitler în perioada în care acesta încerca sa se impuna ca pictor la Viena”, a spus Krajnak.

„Pentru mine, Hitler, în 1913 – data la care a pictat tabloul -, nu este decat un artist, nu stia înca ce va deveni zeci de ani mai tarziu”, a spus proprietarul, citat de casa de licitatii.

Anul trecut, casa Darte a vandut, pentru 10.200 de euro, o alta pictura de Adolf Hitler, scoasa la licitatie de aceeasi familie.

Licitatia online, unde mai este disponibil un tablou de Pablo Picasso evaluat la 15 milioane de euro, se încheie duminica.

sursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tablou-pictat-de-adolf-hitler-scos-la-licitatie-contra-100000-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19