Select your Top Menu from wp menus

Tablou de Grigorescu, cumparat de un moldovean cu 200 000 euro

Un moldovean anonim şi-a cumpărat o pictură de aproape 200 de mii de euro. Este vorba despre tabloul „Ciobănaş cu turma de oi”, semnat de Nicolae Grigorescu.
Lucrarea de artă s-a vândut în cadrul primei licitaţii de artă duplex Chişinău-Bucureşti, care a avut loc aseară.

Vânzarea publică s-a desfăşurat concomitent în cele două capitale, cu participarea a peste o mie de oameni de artă şi colecţionari de pe ambele maluri ale Prutului.

În topul celor mai scumpe lucrări se numără şi tabloul „Nud văzut din spate”, de Nicolae Tonitza, care a fost vândut cu 110 mii de euro şi pictura „Jucătoarea de şah”, semnată de Alexandru Ciucurencu, vândută contra 60 de mii de euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tablou-de-grigorescu-cumparat-de-un-moldovean-cu-200-000-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19