Select your Top Menu from wp menus

Șuvoi de bani în bugetul raionului Orhei – plus 9 MILIOANE pentru cheltuieli capitale

Bugetul  raional Orhei va primi din Bugetul de Stat, 9 milioane de lei cu destinația cheltuieli capitale. Această prevedere se conține în rectificarea Bugetului 2017, aprobată astăzi de guvern. Încă 350 de mii de lei pentru aceeași destinație va primi Primăria Sămănanca.
Aceste sume fac parte din creșterea cu peste 14 milioane a transferurilor din Bugetul de stat către Consiliul Raional și primăriile locale, care includ și majorările de cheltuieli pentru învățământ.
Guvernul a aprobat astăzi rectificarea Bugetului de stat prin majorarea veniturilor cu peste 540 de milioane de lei. Majorarea se datorează în special creșterii veniturilor din impozite și taxe cu aproximativ 2,15 miliarde de lei.
În schimb, veniturile din granturi se preconizează a fi cu aproape 2 miliarde de lei mai mici decât cele prevăzute în Legea bugetului de stat pentru anul în curs.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/suvoi-de-bani-in-bugetul-raionului-orhei-plus-9-milioane-pentru-cheltuieli-capitale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19