Select your Top Menu from wp menus

Sute de milioane de dolari ale companiilor moldoveneşti, rămân blocaţi în Rusia

Agenţii economici din Republica Moldova nici până acum nu îşi pot pot recupera banii pentru marfa exportată în Rusia în anii 2005-2006, a declarat vicepremierul Valeriu Lazăr în cadrul şedinţei Curţii de Conturi.

După ce Federaţia Rusă a impus în martie 2006 un embargou la exportul de vinuri şi produse fitotehnice din Republica Moldova mai mulţi agenţi economici au rămas fără bani pentru marfa livrată pe piaţa rusească.
„E vorba de sute de milioane de dolari pe care întreprinderile moldoveneşti nu le pot recupera de la agenţii economici din Federaţia Rusă. Ei ar trebui ajutaţi”, a declarat vicepremierul Valeriu Lazăr.

În opinia oficialului, din aceste motive multe companii din Republica Moldova au ajuns în pragul falimentului iar altele se tem să aibă relaţii cu firmele din Rusia.
sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sute-de-milioane-de-dolari-ale-companiilor-moldovenesti-raman-blocati-in-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19