Select your Top Menu from wp menus

Sute de mii de lei pentru drumurile din Orhei

Guvernul a adoptat săptămâna trecută o hotărâre privind modificarea Programului de repartizare a mijloacelor fondului rutier pe anul 2014. Potrivit datelor din document în raionul Orhei, modificările au vizat două localităţi: Sămănanca şi Selişte. Astfel hotărârea stipulează că pentru reparaţia drumului central din satul Sămănanca sunt alocate 200 de mii de lei din fondul rutier, iar pentru reparaţia drumurilor, în variantă albă din comuna Selişte sunt alocate 600 de mii de lei.
Amintim că programul de repartizare a a mijloacelor fondului rutier pe anul 2014, a fost adoptat în luna martie curent. Potrivit documentului ,raionul Orhei urma să beneficieze de peste 20 de milioane de lei din Fond, pentru lucrările de reparaţie a drumurilor.
De menţionat că aproape a 5-a parte din sumă este destinată oraşului Orhei. Cu 2 milioane 350 de mii de lei urma a fi reparată strada Eliberării, iar 1,5 milioane de lei trebuie cheltuiţi la reparaţia trotuarelor din sectoarele Nistreana şi Bucuria.

sursa: orhei.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sute-de-mii-de-lei-pentru-drumurile-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19