Select your Top Menu from wp menus

Sute de greci s-au bătut pe o farfurie cu mâncare caldă. Grecia intră în al şaselea an de criză

În prima zi a anului, sute de greci s-au bătut pentru o farfurie de mâncare caldă. Autorităţile din Atena au oferit masa pentru a-i ajuta pe cei pe care criza i-a lăsat fără case sau slujbe.

Bucate pe care, până anii trecuţi, mulţi şi le permiteau pe propria masă, acum au devenit un lux. Oferta pentru care au stat la coadă de la primele ore ale lui 2013, în ger, constă în friptură de miel, cartofi la cuptor, salată, iaurt şi tradiţionala „Vasilopita,” o plăcintă pe care grecii o mănâncă de Revelion.

2013 este cel de-al şaselea an de recesiune al Greciei. Şi, în timp ce politicienii anunţă vremuri mai bune, situaţia din ţară nu se arată prea roz.

Ieri, în prima zi a anului, capitala a fost paralizată de o grevă a angajaţilor din transporturi, nemulţumiţi că intră în 2013 cu salariile tăiate.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sute-de-greci-s-au-batut-pe-o-farfurie-cu-mancare-calda-grecia-intra-in-al-saselea-an-de-criza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19