Select your Top Menu from wp menus

Suspect de trafic de fiinţe umane, reţinut pe aeroportul din capitală

Poliţia de Frontieră a reţinut în punctul internaţional de trecere Chişinău –Aeroport, un tânăr şi două tinere, cetăţeni moldoveni, care urmau să plece cu ruta aeriană Istanbul-Chişinău.
În rezultatul verificărilor de rigoare a a fost stabilit că, în perioada lunilor iunie – iulie curent, tînărul în vîrstă de 26 ani, avut o înţelegere prealabilă cu o moldoveancă care se afla în Turcia, şi prin înşelăciune, a exploatat în scopuri sexuale tinerele de 20 ani şi 21 ani, pe care le însoţea.

Reieşind din materialele acumulate asupra cazului a rezultat faptul că în acţiunile moldoveanului sunt evidente elementele constitutive ale infracţiunii prevăzute de art. 165 al 2 lit (b) Cod penal „Trafic de fiinţe umane”. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu privaţiune de libertate pe un termen de la 10 la 20 de ani.

Documentarea cazului continuă în scopul stabilirii tuturor circumstanțele și persoanelor implicate în această infracțiune.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/suspect-de-trafic-de-fiinte-umane-retinut-pe-aeroportul-din-capitala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19