Select your Top Menu from wp menus

Supraîncărcarea primei  şedinţe a CR Orhei din 2017, cauzată de banii din  Fondul Rutier

Astăzi a avut loc prima şedinţă ordinară a Consiliului raţional (CR) Orhei din anul curent, 2017.Numărul proiectelor de decizii pe care au trebuit să le aprobe consilierii a trecut de 40. Asta, ţinându-se seama de faptul că pe ordinea de zi a întrunirii figurau 25 de chestiuni, câteva din acestea în  blocuri a câte 4-5 proiecte, la care s-au mai adăugat două chestiuni propuse spre examinare deja în timpul şedinţei. 
Supraîncărcarea agendei de lucru  l-a nemulţumit pe consilierul liberal Vasile Roman, care a amintit despre existenţa unei restricţii pe care au stabilit-o consilierii –   numărul maxim de la  o şedinţă ordinară să fie  15 proiecte de decizii. 
Preşedintele raionului, democratul Tudor Golub, a explicat că ordinea de zi a şedinţei a crescut din cauza că în perioada cât s-a aşteptat ca, la nivel central, să fie adoptat mecanizmul de repartizare a banilor din Fondul Rutier, lista chestiunilor a mai fost suplimentată. 
Oricum, în decurs de două ore,  consilierii au reuşit să dezbată unele proiecte şi să le aprobe pe toate care le-au fost propuse, inclusiv decizia despre aprobarea stemei şi drapelului raionului Orhei. 
De la şedinţa CR Orhei, care a fost prezidată de consiliera  liberală Cristina Onila,  au lipsit doi dintre cei 35 de consilieri raionali – democratul Vladislav Șevcenco, care este şi preşedinte al comisiei buget şi finanţe, şi liberalul Anton Surchicin, pe motiv că se află în delegaţii. 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/supraincarcarea-primei-sedinte-a-cr-orhei-din-2017-cauzata-de-banii-din-fondul-rutier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19