Select your Top Menu from wp menus

120 mii lei pentru conservarea baii turcesti, la „Orheiul Vechi”

Lucrările de conservare a băii turceşti, de pe teritoriul rezervaţiei cultural-naturale Orheiul-Vechi, trebuie finalizate. Aceasta problema a fost discutata la sedinta Guvernului. Drept rezultat, a fost aprobata  a 120 de mii de lei din fondul  de rezervă,.

Potrivit ministrului culturii, Boris Focşa, lucrările de conservare a baii turcesti au fost începute cu susţinerea financiară a Ambasadei SUA în Republica Moldova. Insa finalizarea acestor actiuni din raza rezervatiei Orheiul Vechi, necesita finantare suplimentara.

Premierul Filat a cerut autorităţilor de resort să interzică accesul maşinilor în zona complexului arheologic. Ministerul Transporturilor urmează să prevadă bani din Fondul rutier pentru reparaţia unei porţiuni de drum ce duce spre rezervatiei cultural-naturale Orheiul-Vechi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/supliment-de-120-mii-lei-pentru-conservarea-baii-turcesti-la-orheiul-vechi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19