Select your Top Menu from wp menus

Sunstroke Project revine cu un nou clip și o nouă imagine

Potrivit solistului formaţiei, Serghei Ialoviţchi, în prezent se lucrează la un nou videoclip la piesa “Walking in the rain” împreună cu noul management, Casa de Producție Sens Music. Amintim că în ianuarie piesa a fost nr 1 în topul celui mai mare post de radio din Rusia, “Radio Record” .

Sunstroke Project a filmat în luna martie un nou clip pentru piesa Walking in the rain. Videoclipul a fost regizat de Florin Bota de la “Rival Film” și filmat lângă București, pe platourile din Buftea.

Piesa Walking in the rain este una antrenantă, cu un sound energic și puternic. Admiratorilor Sunstroke Project li se pregatesc multe surprize odată cu noul clip.

Vor avea ocazia să îi vadă pe Sergei Yalovitsky, Anton Ragoza și Sergey Stepanov într-o nouă ipostază, cu un look nou, actual. La crearea noii lor imagini, baieții de la Sunstroke au colaborat cu stilistul bucureștean Matei Schwartz.

Clipul spune și o frumoasă poveste de dragoste, personajul principal feminin fiind un model bucureștean, Alitia Lucaci.

Walking in the Rain va fi lansat la mijlocul lunii aprilie, precizeaza  „Sens Music intr-un comunicat de presa.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/suntroke-project-revine-cu-un-nou-clip-si-o-noua-imagine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19