Select your Top Menu from wp menus

SunStroke Project va reprezenta Moldova la Eurovision 2017

Trupa SunStroke Project va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision de la Kiev, fiind selectată ca urmare a finalei naționale, care s-a desfășurat sâmbătă seara, 25 februarie, transmite IPN.

SunStroke Project va evolua la Eurovision cu piesa „Hey Mamma” în prima semifinală, ce va avea loc pe 9 mai. Alături de reprezentatul Moldovei pe scena de la Kiev vor urca interpreţi din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan, Australia, Cipru şi alte ţări.

Trupa a mai participat la Eurovision în anul 2010, la Oslo, alături de interpreta Olia Tira. În semi-finala din Norvegia, moldovenii s-au clasat pe poziția a 10-a, iar în finală s-au clasat pe poziția 22.

Republica Moldova participă la această competiţie muzicală începând cu anul 2005, an în care a înregistrat cel mai bun rezultat. Atunci trupa Zdob şi Zdub a reuşit să se claseze pe locul 6, cu melodia „Boonika bate doba”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sunstroke-project-va-reprezenta-moldova-la-eurovision-2017/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19