Select your Top Menu from wp menus

Sunstroke Project lansează videoclipul – “AMOR” VIDEO

Sunstroke Project lansează un videoclip plin de senzualitate la cel mai nou single „Amor”. Imagini provocatoare, fete sexy și atingeri fine, toate spre deliciul fanilor trupei.

Membrii formaţiei SunStroke Project „rătăcesc” pe coridoare întunescoase, încercînd să deschidă uși. De aici pornește aventura baieților, care vor fi seduși pe rând de frumoasele muze.

„A fost o experiență nouă dar și foarte plăcută ca să avem în videoclip trei bombe sexy. Fetele sunt profesioniste și s-au descurcat foarte bine pe platou. Filmările videoclipului au durat mai bine de 24 de ore, iar rezultatul este excepțional. Sperăm să primim cât mai multe păreri pozitive din partea specialiștilor și a celor care ne ascultă muzica” menționează Serghei Ialoviţchi.

Filmările clipului regizat de Corina Caireac au avut loc în luna ianuarie, într-un local din capitală.

Piesa este compusă de membrii trupei Sunstroke Project și Vanotek, cu un text de Mihai Teodor și aranjament realizat de Ion Chirinciuc (Vanotek).

Băieții lucrează momentan la piese noi și ne promit multe surprize în acest an.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sunstroke-project-lanseaza-videoclipul-amor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19