Select your Top Menu from wp menus

Suflat de vant! Un tanar a cazut in gol pe un santier din Chisinau

Vantul puternic a facut o victima pe un santier din capitala. Un tanar a cazut in gol suflat de o rafala violenta. Cel putin asa sustine Inspectia Muncii dupa o examinare preliminara. Muncitorul este acum in stare grava la spital. Administatia santierului a refuzat sa discute cu echipa PRO TV.

Incidentul s-a produs in aceasta dimineata pe un santier de pe strada Nicolae Testemitanu din capitala. Tanarul a cazut de la o inaltime de aproape 5 metri. Potrivit Inspectiei Muncii, barbatul avea in mana o scandura cand a fost suflat de o rafala violenta de vant, s-a dezechilibrat si a cazut de la etajul 7 la etajul 5 pe palier.  Administratia santierului a refuzat sa discute cu echipa PRO TV.
Tanarul muncea pe santier in calitate de dulgher. Chiar daca in momentul accidentului purta centura de siguranta si casca de protectie, acesta a fost adus in stare grava la spital si internat in sectia reanimare. Barbatul, in varsta de 29 de ani, este originar din raionul Rezina.
Cazul este cercetat si de politie. Inspectia Muncii spune ca in fiecare an inregistreaza peste 100 de accidente de munca grave. Cele mai multe sunt in agricultura si in constructii.

sursa: protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/suflat-de-vant-un-tanar-a-cazut-in-gol-pe-un-santier-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19