Select your Top Menu from wp menus

SUA vor să implanteze microcipuri în creierele soldaţilor

Departamentul de Apărare al Statelor Unite vrea să sa introducă microcipuri de dimensiuni foarte mici în creierele soldaţilor săi.

Cipurile, realizate la Centre for Bioelectronics, Biosensors and Biochips (C3S) de la Universitatea Clemson, vor monitoriza informaţiile legate de stare de sănătate a soldaţilor, scrie Inteldaily.

În acest mod, medicii vor putea obţine informaţii detaliate despre soldaţii răniţi sau inconştienţi de pe câmpul de luptă.

Cum era de aşteptat, militarii nu sunt multumiţi de idee pentru că cipurile vor dezvălui modul în care se simt, 24 de ore din 24, ei considerând această initiaţivă periculoasă pentru că astfel vor fi urmăriţi şi în afara serviciului.

Biocipurile ar putea fi testate peste cinci ani, iar Departamentul american de Apărare ar putea începe să le utilizeze imediat după aceea.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sua-vor-sa-implanteze-microcipuri-in-creierele-soldatilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19