Select your Top Menu from wp menus

SUA sprijină eforturile partidelor pentru depășirea impasului politic

Statele Unite ale Americii sprijină eforturile partidelor politice din Republica Moldova de a negocia un acord și de a depăși impasul politic în care s-a intrat, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Chișinău, oficialii aleși ar trebui să aibă maximum de timp posibil și posibilitatea de a ajunge la un acord.

„Poporul Republicii Moldova merită un guvern pe deplin funcțional, care să poată relua activitatea de îmbunătățire a vieții tuturor cetățenilor”, se mai spune în comunicatul ambasadei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sua-sprijina-eforturile-partidelor-pentru-depasirea-impasului-politic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19