Select your Top Menu from wp menus

SUA: FRAUDĂ de 200 milioane dolari cu carduri de credit false. Banii au ajuns şi în România

O reţea infracţională internaţională a orchestrat o fraudă de peste 200 milioane dolari cu carduri de credit false în SUA, una din cele mai mari descoperite de Departamentul de Justiţie. Banii au fost trimişi în Pakistan, India, Emiratele Arabe Unite, China, Japonia, Canada, dar şi în România, scrie MEDIAFAX.
Inculpaţii au creat mii de identităţi false şi profiluri de creditare şi au contractat împrumuturi mari pe care nu le-au mai rambursat.
Reţeaua se folosea şi de afaceri legitime precum magazine de bijuterii deţinute de patru dintre inculpaţi, pentru realizarea de tranzacţii.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sua-frauda-de-200-milioane-dolari-cu-carduri-de-credit-false-banii-au-ajuns-si-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19