Select your Top Menu from wp menus

SUA a oferit echipament IT pentru înregistrarea audio a ședințelor de judecată

În incinta Judecătoriei Botanica, Ambasadorul Statelor Unite, William H. Moser, a prezentat echipamentul IT oferit judecătoriilor din Republica Moldova pentru a înregistra audio ședințele de judecată. La eveniment au participat Ministrul Justiției, Oleg Efrim, și membrii Consiliului Superior al Magistraturii, anunţă un comunicat al Ministerului Justiţiei.

Ambasadorul SUA a spus că recent au fost donate instanțelor din țară 200 de computere, 200 de imprimante și 30 de scannere. „Valoarea donației constituie 327 254 de dolari, iar echipamentul IT procurat din aceste fonduri va fi utilizat pentru îmbunătățirea eficienței, va responsabiliza judecătorii și va face mai transparent actul justiției din Republica Moldova”, a menționat Ambasadorul William H. Moser. Potrivit Ambasadorului, acest sprijin vine să susțină Ministerul Justiției în procesul de implementare a Strategiei de Reformă a Sectorului Justiției pentru perioada 2011-2016. Mai mult, William H. Moser a mulțumit Ministrului Oleg Efrim pentru abnegația și curajul de care dă dovadă în procesul reformare a justiției.

La rândul său, Ministrul Justiției, Oleg Efrim, și-a exprimat aprecierea pentru suportul continuu oferit de Guvernul SUA în susținerea reformelor din domeniul justiției.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sua-a-oferit-echipament-it-pentru-inregistrarea-audio-a-sedintelor-de-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19