Select your Top Menu from wp menus

Sturza: Suntem martorii unui război oligarhic transpartiinic pentru redistribuirea banilor publici

Fostul premier moldovean Ion Sturza a comentat în pagina sa de Facebook disensiunile ieşite ieri la suprafaţă în rândul PLDM. Acesta aminteşte că de mai mult timp spune că: ” suntem martorii unui război oligarhic(transpartiinic!) pentru redistribuirea zonelor de influență și banilor publici. Preponderent, în sectorul financiar”.
Fostul premier scrie că a încercat să explice fără a stresa opinia publică, conducerii Guvernului pericolul unui asemenea război (inclusiv atrăgând atneţia că pachetul de legi asupra cărora Guvernul şi-a asumat răspunderea, poate fortifica poziţia unei părţi din conflict).
Drept soluţie pentru depăşirea acestei probleme, care a explodat în spaţiul public, Sturza propune crearea unei comisii independente din afara ariei guvernamentale și politice, care sa examineze acest pachet de legi prin prisma coruptibilității și interesului public. Această comisie ar trebui creată însă imediat şi nu în toamnă . În finalul mesajului, Sturza mai scie că actualul premier Iurie Leancă nu ar trebui blamat deoarece nu este superman şi are de gestionat mai multe crize concomitent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sturza-suntem-martorii-unui-razboi-oligarhic-transpartiinic-pentru-redistribuirea-banilor-publici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19