Select your Top Menu from wp menus

Sturza și Sandu despre nominalizarea lui Plahotniuc la funcția de premier

„Nominalizarea lui Vlad Plahotniuc vine doar să confirme obsesia acestuia de a-și supune ultimul centimetru de libertate din Republica Moldova”, consideră Maia Sandu.

„Convingerea mea este că domnului președinte Nicolae Timofti, care a demonstrat o dată că interesele țării nu sînt subiect de tîrguială și că nicio formă de șantaj și presiune nu va avea efect asupra deciziilor sale, îi revine, din nou, misiunea să salveze viitorul Republicii Moldova de interese josnice, care nu au nimic comun cu dorințele oamenilor pentru o viață mai bună și în siguranță aici, acasă”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Fostul premier Ion Sturza a fost mai laconic în comentarii. „Ura… avem candidat – Plahotniuc!”, a scris Sturza.

Precizăm că democrații au propus astăzi candidatura lui Vlad Plahotniuc la funcția de prim-ministru. Democrații au mers la Nicolae Timofti pentru a înainta oficial candidatura lui Plahotniuc.
SURSA: NOI.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sturza-si-sandu-despre-nominalizarea-lui-plahotniuc-la-functia-de-premier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19