Select your Top Menu from wp menus

Sturza: Shor, Platon şi un grup din elita politică controlează băncile din Moldova

Afaceriştii Ilan Shor şi Veaceslav Platon,controlează băncile mari, iar un grup de persoane din elita politică controlează băncile mici din Republica Moldova. Aceasta a afirmat ex-premierul Ion Sturza în cadrul emisiunii Politica de la postul TV7.
“Până nu demult două grupuri au acţionat împreună, dar acum s-a declanşat un adevărat război. Şi acesta este mai periculos decât un amestec direct al Rusiei. Astăzi sume imense, care aparţin cetăţenilor Republicii Moldova, au fost scoase în zone offshore” susţine Sturza.
Fostul premier a refuzat să numească persoanele care sunt responsabile de dezastrul în care consideră el că se află Republica Moldova, dar a afirmat că toate scandalurile din ultima perioadă, inclusiv cel legat de cumpărarea deputaţilor nu au legătură cu Rusia, ci sunt o făcătură autohtonă.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sturza-shor-platon-si-un-grup-din-elita-politica-controleaza-bancile-din-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19