Select your Top Menu from wp menus

Sturza: Cel care stă în spatele situaţiei de la BEM va rămâne fără bani şi onoare

În Republica Moldova mai sunt câteva afaceri care prezintă interes şi care sunt dorite de mai marii mediului de afaceri. De această părere este ex-prim-ministrul Ion Sturza, comparând aceste afaceri cu nişte molecule, care acum sunt împărţite, transmite IPN.
În cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune Pro TV, Ex-premierul s-a referit la situaţia creată la Banca de Economii, care s-a pomenit în pragul falimentului. „Îl preîntâmpin pe cel care stă în spatele situaţiei de la BEM că va rămâne şi fără bani, şi fără onoare. În ţară au mai rămas câteva molecule care se împart. Aceasta este foarte periculos într-un an electoral”, a spus Ion Sturza.

Ex-premierul afirmă că nimeni nu-l poate convinge că statul nu are bani ca să intervină cu capital în situaţia creată la BEM. „Banca poate fi privatizată şi ar trebui privatizată, dar trebuie să se facă prin lege, să treacă prin Parlament. Cred că mai degrabă este o diversiune împotriva noului guvern, împotriva Republicii Moldova”, a precizat Ion Sturza.

Sturza a mai declarat că de situaţia creată la BEM este responsabil Guvernatorul Băncii Naţionale, Dorin Drăguţanu.

sursa: timpul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sturza-cel-care-sta-in-spatele-situatiei-de-la-bem-va-ramane-fara-bani-si-onoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19