Select your Top Menu from wp menus

Studiu. Wikipedia conţine foarte multe greşeli. Fiti atenti!

Un nou studiu scoate la iveală multitudinea de informaţii eronate pe care le primim atunci când ne documentăm cu ajutorul internetului, wikipedia fiind una din sursele principale pe care le accesăm. De-a lungul timpului, utilizatorii au identificat o serie de date eronate cel puţin surprinzătoare.

Şase din zece materiale postate pe enciclopedia online Wikipedia conţin greşeli, conform unui studiu dat ieri publicităţii şi citat de către DailyMail.

Erorile apărute în paginile Wikipedia pot afecta în cascadă informarea multor oameni deoarece, conform aceluiaşi studiu, este sursa principală de informare a milioane de oameni, începând de la elevi care se ajută de pagina de internet atunci când îşi fac temele, până la angajaţii marilor corporaţii care utilizează informaţiile pentru diferite prezentări.

sursa: EVZ.ro 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/studiu-wikipedia-contine-foarte-multe-greseli-fiti-atenti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19