Select your Top Menu from wp menus

Studiu: Şi bărbaţii simulează orgasmul

Un studiu realizat de un grup academic de la Universitatea Harvard răstoarnă vechiile concepţii privind relaţiile intime dintre bărbaţi şi femei.
Studiul arată că şi bărbaţii simulează orgasmul, nu numai femeile, iar motivele ţin de cât de dedicaţi sunt aceştia relaţiilor pe care le au, informează dailymail.co.uk.

Profesorul de urologie Abraham Morgentaler a publicat în noua sa carte, „De ce bărbaţii simulează: Adevărul complet neaşteptat”, mai multe istorisiri ale unor bărbaţi care au mărturisit că au simulat orgasmul.

Morgentaler a susţinut că marea surpriză pentru el nu a reprezentat-o faptul că bărbaţii simulează orgasmul, ci motivele pentru care fac acest lucru. „Marea surpriză pentru mine atunci când am început să studiez acest aspect, acum 25 de ani, a fost că, atunci când un bărbat se află într-o relaţie, pare să ţină mai mult la partener decât la el însuşi”, a declarat Morgentaler.

„Pentru fiecare bărbat care se poartă urât cu o femeie, eu pot da alte exemple de 10 bărbaţi care sunt dedicaţi şi loiali şi fac tot posibilul pentru a fi un partener de nădejde”, a mai precizat profesorul.

Un alt studiu recent, realizat de Universitatea din Kansas, a arătat că 70% dintre femei şi 30% dintre bărbaţi au recunoscut simularea orgasmelor.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/studiu-si-barbatii-simuleaza-orgasmul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19