Select your Top Menu from wp menus

Studentii de la USM, pusi pe liber de frigul din aule

După ce a închis zeci de şcoli din întreaga ţară, gerul a îngheţat azi şi orele studenţilor de la patru facultăţi ale Universităţii de Stat. Astfel, nu s-a predat nicio lecţie facultăţile de Istorie, Jurnalism, Limbi Străine şi Economie.

Între timp, alte două şcoli din Moldova au fost închise din cauza temperaturilor scăzute. În vacanţă forţată au fost trimişi elevii gimnaziului din satul Hirova, Călăraşi, şi cei din clasele primare ale şcolii din satul Arioneşti, Donduşeni.

Din cauza gerului, în mai multe raioane, unele instituţii de învăţământ au fost închise, iar în unele şcoli orele au fost reduse până la 30-35 de minute. Ministerul Educaţiei informează că în 20 de raioane instituţiile de învăţământ activează în regim normal.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/studentii-de-la-usm-pusi-pe-liber-de-frigul-din-aule/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19