Select your Top Menu from wp menus

Studenţi de la medicină daţi în judecată de Ministerul Sănătăţii

Ministerul Sănătăţii anunţă despre inițierea proceselor judiciare împotriva studenţilor care, după terminarea studiilor de rezidențiat, nu și-au onorat obligațiile contractuale de a activa conform repartizării Ministerului Sănătății, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, până în prezent au fost depuse 103 cereri de chemare în judecată.

În cazul nerespectării de către tinerii specialişti a contractului semnat cu Ministerul Sănătăţii, ei sunt obligaţi să restituie cheltuielile pentru instruirea universitară din contul bugetului de stat şi postuniversitară în volumul calculat de minister.

De notat, pentru anul de studii 2017-2018 taxele pentru facultatea de medicină se ridică la 28 de mii de lei pentru tinerii care studiază în bază de contract.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/studenti-de-la-medicina-dati-in-judecata-de-ministerul-sanatatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19