Select your Top Menu from wp menus

Streleţ: Dacă se ajungea ca cineva să o ia la moacă , precis nu era Primul Ministru.VIDEO

PLDM va înregistra astăzi un proiect de lege prin care se propune echivalarea iniţierii procedurii de demitere a unui vicepreşedinte de parlament cu cea a speakerului, despre aceasta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă liderul fracţiunii parlamentare a partidului , Valeriu Streleţ.

Acesta a mai declarat că în opinia formaţiunii pe care o reprezintă s-au încălcat totuşi mai multe prevederi ce ţin de convocarea şedinţei extraordinare a parlamentului.
PLDM nu putea participa la o şedinţă convocată ilegal. Interpetările sunt dieferite, reieşind din aceaste constatări sugerând indirest lui Lupu să convoace o şedinţă cu respectarea tuturor prevederilor legale, a mai spus Streleţ.
În urma acuzaţiilor lansate astăzi de speakerul Marian Lupu, Streleţ a declarat că PLDM nu a vrut sp participe la un show marca Lupu-Plahotniuc, iar cei doi arunca teme de discuţii societăţii pentru a distrage atenţia de la alte subiecte.
Deputatul a mai declarat că sunt lipsite de sens insinuările despre orice noi alianţe şi înţelegeri, iar prin declaraţiile sale , de fapt Lupu vrea alegeri anitcipate.

Solicitat să comenteze amănuntul picant de la şedinţa AIE potrivit căreia Vlad Filat era cât pe ce să o ia la moacă de la Vlad Plahotniuc, Streleţ a spus că acestea sunt rodul unei imaginaţii deplasate, în cazul în care ar fi fost o asemenea situaţie atunci cu siguranţă nu Filat era cel care o lua la moacă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/strelet-daca-se-ajungea-ca-cineva-sa-o-ia-la-moaca-precis-nu-era-primul-ministru-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19