Select your Top Menu from wp menus

Stratulat a fost omorat la comanda, Soltoianu va scapa nepedepsit

Declaratia apartine  Generalului Nicolae Alexei si a fost facuta pentru publicatia Timpul. Alexei a refuzat insa sa spuna  cine stă în spatele asasinatului.

Generalul Alexei a fost între anii 1997 şi 2001 director al CCCEC şi este tatăl fostei soţii a lui Ion Stratulat.

Alexei a declarat  că omorul a fost cauzat de interese economice şi că Şoltoianu va reuşi să scape nepedepsit aşa cum s-a întâmplat şi în 2003. Generalul Alexei a fost între anii 1997 şi 2001 director al CCCEC şi este tatăl fostei soţii a lui Ion Stratulat.

De mentionat ca Reprezentanţii MAI au declarat că arma cu care a fost omorât Ion Stratulat este identică cu cea cu care s-a tras în omul de afaceri Djambat în 2003.

Procuratura Generala l-a pus sub invinuire, atazi, pe Ion Soltoianu, dupa ce a fost audiat de procurori.

Astfel, sportivul este invinuit in comiterea omorului intentionat al fostului politist, Ion Stratulat, in timp ce se aflau pe o terasa din centrul capitalei.

Tot astazi, la demersul procurorilor, pe numele invinuitului a fost eliberat un mandat de arest pe un termen de 30 zile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/stratulat-a-fost-omorat-la-comanda-soltoianu-va-scapa-nepedepsit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19