Select your Top Menu from wp menus

Strategia de DEZVOLTARE integrată a raionului Orhei, amânată

Aprobarea  Strategiei de dezvoltare integrată a raionului Orhei pentru anii 2016-2020 a fost amânată. Consilierii raionali au mai multe obiecţii faţă de acest document.
Proiectul deciziei privind aprobarea Strategiei de dezvoltare integrată a raionului Orhei în următorii 5 ani nu a primit sprijinul consilierilor raionali. În cadrul şedinţei CR Orhei din săptămâna trecută s-a obiectat ca din Strategia, care a fost elaborată de Institutul de Economie de pe lângă Academia de Științe, lipsesc  capitole importante pentru dezvoltarea raionului.
Un reprezentant al Institutului care a declarat că astfel de documente au fost elaborate pentru câteva raioane din republica şi că acesta poate fi completat după aprobare nu a reuşit să-i convingă pe consilieri.
În cadrul şedinţei, dezbaterile acestei chestiuni au fost cele mai tensionate, iar alianţa de guvernare raională, constituită din PDM,-PL şi -PPEM şi-a luat chiar o pauză, pentru a se consulta.
În rezultat, s-a convenit ca pe data de 10 martie să fie organizată o întrunire, numită de consultări publice, unde să fie dezbătute propunerile finale pentru document .
Elaborarea Strategiei de dezvoltare integrată a raionului Orhei pentru anii 2016-2020 a costat aproape un sfert de million de lei. Această sumă va fi plătită după aprobarea Strategiei de către CR Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/strategia-de-dezvoltare-integrata-a-raionului-orhei-amanata-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19