Select your Top Menu from wp menus

Strășeni: Accident tragic. Un tânăr a murit în chinuri groaznice

Un cumplit accident rutier a luat viața unui tânăr. Tragedia s-a întâmplat acum aproximativ o oră în apropiere de satul Bucovăț, raionul Strășeni, scrie jurnal.md.

Mașina în care se afla tânărul s-a izbit de un copac, încercând să depășească o altă mașină, şoferul căreia a avut noroc şi s-a ales doar cu câteva răni uşoare.

În maşina distrusă se aflau trei persoane. Medicii au luptat mai bine de 20 de minute pentru a-l readuce la viaţă pe pasagerul care se afla pe bancheta din spate, însă eforturile acestora au fost zadarnice. În urma accidentului, tânărului i-a fost zmuls, practic, piciorul stâng.

Şoferul mașinii se află în stare gravă, dar are şanse să supraveţuiască, datorită faptului că medicii a venit într-un minut la locul accidentului. Ambulanța a venit atât de repede pentru că fusese chemată la o altă urgență în satul Bucovăţ.

Zeci de curioşi s-au adunat la locul tragediei pentru a afla ce s-a întâmplat. Oamenii au rămas şocaţi când au văzut maşina făcută zob şi oameni zăcând la pământ.

Nu se ştie dacă șoferul mașinii distruse sau pasagerii au consumat alcool înainte de a se așeza la volan. În maşină a fost găsită o sticlă cu vin destupată.

  • accident straseni, sursa jurnaltv-1
  • accident straseni, sursa jurnal.tv
  • accident straseni sursa jurnaltv
  • accident straseni, sursa jurnaltv-2

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/straseni-accident-tragic-un-tanar-a-murit-in-chinuri-groaznice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19