Select your Top Menu from wp menus

Ştirbate şi Ghimpu sunt pentru crearea comisiei de investigare a cheltuielilor făcute pe traseul Orhei-Rezina VIDEO

Deputaţii Petru Ştirbate şi Mihai Ghimpu  vor să fie creată o comisie   care să investigheze cheltuielile pentru reparaţia traseului Orhei-Rezina

Astăzi, în cadrul discuţiilor în Parlament  privind accidentul din 12 iunie de  pe traseul Orhei-Rezina în care au fost implicaţi ministrul de interne, Dorin Recean,  şi vice ministrul, Veaceslav Ceban,  s-a ajuns şi la problema banilor alocaţi pentru reparaţia acestui traseu.

Deputatul PLDM, Petru Ştirbate a declarat că ar trebui creată o comisie care să investigheze modul în care au fost cheltuiţi banii şi efectuate lucrările de reparaţie pe acest traseu. Ştirbate  a acuzat că banii au fost spălaţi de fostul ministru al Transporturilor, Anatol Şalaru.

De partea cealaltă, liderul PL  Mihai Ghimpu  a replicat că reparaţia traseului Orhei-Rezina se face de naşul  fostului premier Vlad Filat. Dar şi Ghimpu  s-a pronunţat în favoarea creării unei comisii de investigare a cheltuielilor.

Tot astăzi majoritatea parlamentară a respins propunerea liberalilor care a fost susţinută de PCRM privind formarea unei comisii care ar examina accidentul din 12 iunie care, după cum a anunţat MAI s-a produs ca urmare a exploziei unei roţi  a autoturismului , din cauza drumului deteriorat.

Amintim că lucrările de reparaţie pe traseul Orhei-Rezina au început în anul 2007. Atât guvernarea comunistă,  cât şi guvernarea actuală au alocat sute de milioane de lei pentru lucrările care nu au fost finalizate nici până în prezent.

Mai multe detalii despre sumele  alocate pentru lucrările de reconstrucţie a traseului Orhei-Rezina găsiţi AICI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/stirbate-si-ghimpu-sunt-pentru-crearea-comisiei-de-investigare-a-cheltuielilor-facute-pe-traseul-orhei-rezina-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19