Select your Top Menu from wp menus

Stefan cel Mare conduce topul celor mai valorosi romani din toate timpurile

Cel mai valoros român din toate timpurile este domnitorul Moldovei Ştefan cel Mare. Inspirându-se din versiunea britanică a emisiunii 100 Greatest Britons, TVR a întocmit topul 100 al celor mai mari români, pe baza votului exprimat de telespectatorii români care au dorit să-și exprime preferințele prin internet, sms sau telefon.

Din lipsa unor criterii coerente de clasificare și prin faptul că alegerea s-a bizuit exclusiv pe bunul plac al telespectatorilor care au participat la vot, s-a ajuns la o listă problematică, disputabilă, care a demarat sute de reacții și luări de poziție, scrie capital.ro.

Cei mai valoroşi români din toate timpurile:

1. Ştefan cel Mare

2. Carol I

3. Mihai Eminescu

4. Mihai Viteazu

5. Richard Wurmbrand

6. Ion Antonescu

7. Mircea Eliade

8. Alexandru I. Cuza

9. Constantin Brâncuşi

10. Nadia Comăneci

Atunci când vine vorba despre cei mai cunoscuţi români pe YouTube, cel mai mare site de partajare video din lume, artişti Edward Maya, Alexandra Stan, Inna şi Akcent sunt pe primele locuri. Aceştia au reuşit să adune peste 20 de milioane de vizualizări pe Youtube pentru una dintre piesele lor.

În prezent, cea mai vizionată melodie pe Youtube care a fost produsă de un român este „Stereo love” a lui Edward Maya. Melodia ce a apărut în anul 2009 a strâns pe Youtube peste 154 de milioane de vizualizări.

sursa: capital.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/stefan-cel-mare-conduce-topul-celor-mai-valorosi-romani-din-toate-timpurile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19