Select your Top Menu from wp menus

Statul vrea mai mulţi bani de la cei care construiesc

Cei care au de gand sa construiasca ceva vor trebui sa scoată mai mulţi bani din buzunare.
Membrii Partidului Liberal Democrat (PLDM) au prezentat un proiect de lege prin care propun majorarea taxelor pentru emiterea certificatelor de urbanism şi autorizaţiilor de construcţii, scrie Infotag .
Pentru casele de locuit, certificatul de urbanism şi autorizaţia de construcţie vor costa cel mult 100 de lei fiecare. Pentru alte tipuri de construcţii cu suprafaţa de până la 1000 mp – 1000-3000 lei în funcţie de localitate,iar pentru construcţiile de peste 30 mii mp – între 15 mii şi 60 mii de lei.
Totodată, se propune ca înregistrarea autorizaţiilor de construcţii la Inspecţia de Stat în Construcţii să nu mai fie obligatorie. . Acest proiect de lege însă, nu va diminua rolul Inspecţiei de Stat în Construcţii.

sursa: eco.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/statul-vrea-mai-multi-bani-de-la-cei-care-construiesc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19