Select your Top Menu from wp menus

Statul vrea impozite de la gospodarii care vor face mai mult de o tona de vin

Moldovenii care vor produce mai mult de o tona de vin, vor fi obligati sa-l declare şi să achite impozite, scrie tv7.
Gospodarii, vor trebui să meargă la autorităţile locale pentru al declara canitatea de vin produsă
Autorităţile justifică introducerea acestei reglementări prin faptul că în prezent în ţară se consumă cantităţi mari de vin ce nu sînt luate la evidenţă, dar şi drept măsură de diminuare a abuzului de alcool.
Aceasta constituie o iniţiativă legislativă care urmează să fie definitivată în jumătate de an şi care a fost prezentată la şedinţa Consiliului Naţional Coordonator pentru implementarea Programului naţional privind controlul alcoolului pe anii 2012-2020.
Deocamdată, nu este clar mecanismul cu ajutorul căruia autorităţile vor identifica persoanele care vor refuza să se conformeze aestei prevederi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/statul-vrea-impozite-de-la-gospodarii-care-vor-face-mai-mult-de-o-tona-de-vin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19