Select your Top Menu from wp menus

Statul Islamic a revendicat atacul asupra postului de control rutier de langa Moscova

Statul Islamic a revendicat responsibilitatea pentru atacul asupra punctului de control rutier de langa Moscova in care au murit miercuri un politist si cei doi atacatori, transmite Reuters.

Gruparea terorista a facut anuntul prin intermediul agentiei Amaq, pe care o foloseste regulat pentru a transmite comunicate.

“Doi luptatori ai Statului Islamic au luat cu asalt politisti in zona Balashikha, la est de Moscova”, se scrie in comunicatul citat.

Un politist a fost ucis intr-un atac armat asupra unui post de control in trafic al politiei situat pe o autostrada la circa 20 kilometri de Moscova.

Potrivit Comitetului rus de ancheta, politisti au ucis doi barbati inarmati care au deschis focul asupra postului.

„Doi politisti au fost raniti in atac. Unul dintre ei se afla in stare grava”, a declarat un purtator de cuvant al Comitetului.

„Atacatorii aveau asupra lor arme de foc si topoare. Unul dintre ei a fost impuscat mortal de catre politisti in timpul atacului, iar celalalt a fost ucis cand a opus rezistenta arestarii”, a aprecizat aceeasi sursa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/statul-islamic-a-revendicat-atacul-asupra-postului-de-control-rutier-de-langa-moscova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19