Select your Top Menu from wp menus

Staţia de Asistenţă Medicală Urgentă din Orhei va avea un edificiu nou – în cartierul Nordic al municipiului

Staţia de Asistenţă Medicală Urgentă din Orhei, care în prezent se află în curtea Spitalului Raional, îşi va schimba locaţia. În cartierul Nordic al municipiului a fost deja selectat un teren cu suprafaţa de 0,225 ha pe care urmează a fi construit noul edificiu al Urgentei Medicale din Orhei.

Valoarea totală estimată a construcţiei şi echipamentului noii staţii este de 8 milioane de lei, iar investiţia urmăreşte scopul acordării unor servicii medicale prespitaliceşti de calitate la peste 60 de mii de locuitori din municipiul Orhei şi din 12 sate învecinate.

Aceste lucruri le relevă Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă, care s-a adresat către administraţia municipală cu solicitarea de a examina posibilitatea scutirii de plăţile legate de excluderea respectivului teren din circuitul agricol.

Demersul Centrului a fost examinat la şedinţa Consiliului municipal Orhei din săptămâna curentă, unde s-a decis să fie instituită o comisie care se va expune asupra posibilităţii declarării celor 0,225 ha de pământ drept teren de utilitate publică de interes local.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/statia-de-asistenta-medicala-urgenta-din-orhei-va-avea-un-edificiu-nou-in-cartierul-nordic-al-municipiului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19