Select your Top Menu from wp menus

Statele Unite pregătesc noi sancțiuni împotriva Rusiei

Membri marcanţi ai Comisiei pentru Afaceri Externe din Senatul american au cerut administraţiei Obama să explice de ce nu a continuat să impună sancţiuni împotriva Rusiei pentru rolul acesteia în criza din estul Ucrainei.

Adjunctul secretarului de stat pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, a explicat că administraţia a pregătit noi sancţiuni dar că acestea vor fi mult mai eficiente dacă sunt impuse împreună cu aliaţii europeni. Preşedintele comisiei, senatorul Robert Menendez a lăsat de înţeles că legislativul ar putea decide singur alte sancţiuni, fără să mai aştepte iniţiativele administraţiei.

Uniunea Europeană va adăuga 11 nume pe lista persoanelor penalizate cu îngheţarea conturilor sau interdicţii de intrare în spaţiul UE pentru implicarea în conflictul din estul Ucrainei.Uniunea Europeană a sancţionat deja 61 de persoane şi două firme pentru rolul jucat nu numai în estul Ucrainei dar şi în anexarea abuzivă a peninsulei Crimeea.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/statele-unite-pregatesc-noi-sanctiuni-impotriva-rusiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19