Select your Top Menu from wp menus

Starea de sănătate a ex-premierului Vlad Filat s-a agravat

Guvernul Germaniei oferă 2 milioane de euro pentru reforma structurală a învățământului profesional tehnic din Republica Moldova. Decizia a fost luată în cadrul unor discuții ale ministrului agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Vasile Bâtca, purtate cu reprezentanții Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, suportul este acordat în cadrul unui proiect de dezvoltare ce are drept obiectiv îmbunătățirea politicilor și a cadrului instituțional pentru a dezvolta învățământul profesional tehnic dual.

Deja au fost analizate actele, colectate informațiile și elaborată o bază de date a agenților economici pe sectoare și sub-sectoare, cu referire la resursele umane, privind implementarea proiectului. Un expert internațional a analizat cererea producătorilor agricoli, ofertei educaționale, meseriilor și specialităților prioritare.

Până la finele anului, Centrele de Excelență din subordinea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului vor beneficia de suport în elaborarea planurilor de învățământ, curriculum-ului și a planului de pregătire practică la meseriile cu program dual. Maiștrii-instructori parteneri duali ai agenților economici vor fi instruiți în cadrul seminarelor tematice, precum și va fi realizată o campanie de promovare a meseriilor cu program dual.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/starea-de-sanatate-a-ex-premierului-vlad-filat-s-a-agravat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19