Select your Top Menu from wp menus

Star Wars la Orhei. La hram, din păcate, nu a apărut niciun cavaler Jedi. VIDEO

Festivităţile prilejuite Zilei si  Hramului oraşului Orhei, au fost lansate  pe melodia celebrului film al lui George Lukas – Star Wars. Piesa NU ESTE SUPRAPUSĂ pe imaginile video, ci a răsunat din boxele instalate în centrul oraşului Orhei. Este cumva vreunul din organizatorii festivitatii sith?

Amintim că o altă scena amuzanta a avut loc ieri, in faza deschiderii oficiale a sarbatorii Zilei orasului si Hramului Sf.Dumitru.
In timp ce Primarul de Orhei, Vitalie Colun, isi rostea mesajul de felicitare, exact in fata acestuia, ca si un ascultator cuminte, s-a asezat un caine pripasit de nu se stie unde.
Patrupedul si-a ales pentru popas nici mai mult, nici mai putin – covorul de onoare pe care pasise odinioara inaltii demnitari orheieni si oficialii mai indepartati, veniti la sarbatoare .
Adevarat e ca, peste o haba, cainele s-a razgandit sa mai stea “in rand cu lumea”, s-a scarpinat in vazul onoratei prezente si si-a continuat agale drumul de comunitar.
Scena haioasa de la Orhei a fost gustata indeosebi de catre cunoscatorii repertoriului formatiei “Taxi”, care si-au amintit de piesa “Comunitarul”…


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/star-wars-la-orhei-la-hram-din-pacate-nu-a-aparut-nici-un-cavaler-jedi-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19