Select your Top Menu from wp menus

Stadionul din Orhei, o găselniţa ieftină pentru FMF

Federatiia Moldoveneasca de Fotbal  economiseste enorm organizand finala Cupei Moldovei la Orhei. Suma pe care Federatia s-a aratat gata sa o cheltuiasca  pentru arenda stadionului de aici ar  fi   de vreo 25 de ori mai mica decat cea ceruta de firma care gestioneaza stadionul Zimbru.

In timp ce directorul Complexului sportiv raional, Sergiu Lisnic, nu a enuntat suma exacta pe care a negociat-o cu FMF, presa sportiva scrie ca pentru disputele fotbalistice  pe terenul de la Orhei Federatia va plati doar 2 mii de euro. Suma  care nu se compara cu acei 50 de mii de euro pe care ii vroia  firma care gestioneaza stadionul Zimbru.   Este mult mai putin chiar fata de acei 10 mii de euro, pe care FMF ar fi fost gata sa-i plateasca pentru stadionul Zimbru.

S-ar putea ca decalajul dintre sume sa-si gaseasca o explicatie in dezavantajele stadionului de la Orhei:  acesta nu are nocturna, tabel electronic si tribune suficiente (capacitatea –  3 mii de locuri, o  tribuna in loc  de patru).

Oricum, Presedintele FMF, Pavel Ciobanu, ar fi declarat ca nu vede o problema in faptul ca partida va avea loc la Orhei.
Finala Cupei Moldovei este programata pentru data de 27 mai.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/stadionul-din-orhei-o-gaselnita-ieftina-pentru-fmf/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19