Select your Top Menu from wp menus

SRL Orhei-Gaz va dispărea

Întreprinderea SRL Orhei-Gaz va dispărea, urmând a fi comasată în cadrul Chişinău-Gaz cu alte entităţi similare din republică.

Potrivit  mold-street.com. Chișinău-Gaz SRL,  va îngloba toate celelate 12 SRL ce se ocupă de distribuţia şi furnizarea gazelor, asta urmare a reformării Moldovagaz,  conform „directivelor UE” .
Decizia ar putea fi aprobată  la adunarea anuală a acțonarilor de pe 26 mai 2017

Astfel din grupul ce cuprinde în prezent 20 de companii ar urma să rezulte doar trei. Prima companie este SA Moldovagaz, care se va ocupa doar de importul gazelor din Rusia, respectiv ar urma să îşi asume şi rambursarea datoriei de peste 700 de milioane de dolari faţă de Gazprom.

A doua va fi Moldovatransgaz, care va gestiona conductele magistrale și va presta servicii de transport și tranzit de gaze.
A treia cea mai importantă şi care se va „umfla” mai tare, pe seama întreprinderilor similar din raioane, va fi Chişinău-Gaz, administrator al căreia a devenit la finele lunii martie, fostul șef al Direcției administrare gaj a Băncii de Economii (BEM), Ruslan Garbalî, deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei, ales pe listele Partidului Socialiștilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/srl-orhei-gaz-va-disparea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19