Select your Top Menu from wp menus

Spray lacrimogen pulverizat la gimnaziul din Dîșcova. Pentru 8 copii  au fost chemați medicii

Un incident care a avut loc la gimnaziul din satul Dîșcova ar putea  fi catalogat cа o întâmplare nefericită, dacă  oamenii legii nu vor stabili vreo componentă  infracţională.

Opt copii  din clasa a 8-a  au avut de suferit, după ce un coleg de-al lor a pulverizat pe holul gimnaziului  conţinutul unui tub, pe care l-ar fi găsit lângă terenul sportiv al şcolii. Neştiind ce conţine obiectul găsit, un gimnazişti a apăsat pe butonul tubului, iar gazul ejectat în aer, care s-a dovedit a fi gaz lacrimogen,  le-a făcut rău la 8  copii.

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim, copiilor, care aveau semne de intoxicare au primit îngrijiri medicale, ajungând pe mâna medicilor.

Poliţia a  demarat acţiuni necesare stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incidentul, care a avut loc în jurul orei 11.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/spray-lacrimogen-pulverizat-la-gimnaziul-din-discova-pentru-8-copii-au-fost-chemati-medicii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19