Select your Top Menu from wp menus

Sportivul moldovean, MEDALIAT cu bronz la Olimpiadă, suspendat pentru DOPAJ

Federația Internațională de Canoe anunță despre suspendarea sportivului moldovean după testul pozitiv la doping, colectat până la participarea la probele olimpice.

Medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio Serghei Tarnovschi a fost suspendat pentru dopaj, transmite agenția de presă Associated Press citată de Agora. 

Serghei Tarnovschi „nu mai este eligibil pentru participare la probe și se va alege cu o suspendare provizorie” în conformitate cu normele anti-doping, scrie The Daily Mail citând un comentariu al Federației Internaționale de Canoe.

Statutul medaliei obținute de Serghei Tarnovschi va fi determinat în urma unei audieri organizate de Comitetul Internațional Olimpic care va avea loc „cât mai curând posibil”. Declarația a fost făcută de secretarul general al Federației Internaționale de Canoe, Simon Toulson, potrivit aceleiași surse.

Simon Toulson nu a putut preciza data audierii, doar ca va avea loc „cât mai curând posibil”.
Testul anti-doping a descoperit o „constatare atipică” și a fost preluat înainte de evenimente olimpice, a spus Toulson.

Toulson nu a discutat cu Tarnovschi, dar a declarat că Comitetul Național Olimpic al Republicii Moldova i-a adresat „o grămadă de întrebări” cu privire la acest caz.
Amintim că pe 16 august, canoistul Serghei Tarnovschi, în vârstă de 19 ani, a ocupat locul 3 la proba Canoe sprint, simplu, pe distanța de 1000 de m. din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio și a luat medalia de bronz.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sportivul-moldovean-medaliat-cu-bronz-la-olimpiada-suspendat-pentru-dopaj/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19